ultrasonic cleaner

Auto Moto

Bil- och motorcykeldelar kan bli väldigt feta och väldigt smutsiga av olika sorters olja och damm.

MED EN ULTRALJUDSRENARE BLIR PROCESSEN ATT RENGÖRA BIL- OCH MOTORCYKELDELAR UTAN ANSTRÄNGNING!

Prestandan hos Asonic Ultrasonic Car Parts Cleaner är enastående. Olja, fett och rost avlägsnas snabbt och effektivt. Ultraljudsrengöraren är speciellt utformad för att rengöra alla typer av motorrelaterade komponenter: block, cylinderhuvuden, turboladdare, insprutare, kylare, filter, bromsar, växellådor, etc.

I verkstäder för underhåll av dieselinsprutning spelar renlighet en viktig roll för både kvaliteten på slutresultatet och produktiviteten. Ultraljudsrengöring av dieselmotorer är idealisk för dessa verkstäder eftersom det gör att pumparna kan rengöras på mindre än 10-15 minuter utan att behöva demonteras. Därefter tar det bara 10 minuter att försäkra sig om att alla interna kanaler är helt rena. I dessa fall kan vi undvika det typiska problem som uppstår när en reparation utförs utan ordentlig rengöring.

Oavsett vilken typ av slipning eller vilken del som ska bearbetas, säkerställer vår ultraljudsrengöringsanordning en felfri finish och precision inom slipindustrin. Den tar effektivt bort slagg, olja och fett samt vanliga rester som finns i cylinderhuvuden och block. Användningen av ultraljudsrengöring minskar avsevärt tiden för rengöring, uppnår högsta kvalitet och undviker användning av syror, borstar och blästring, förenklar rengöringsprocessen och eliminerar flaskhalsarna.

Rengöring av turboladdare: vår ultraljudsrengöringsmaskin är den snabbaste och mest effektiva lösningen för renoverare av turboladdare, som tar bort slagg och brända oljor oavsett hur komplex turboladdarstrukturen är. Det tillåter också att flera turboladdare rengörs i samma process, vilket förbättrar kvalitet och produktionstid jämfört med traditionella processer.

Oavsett hur smutsiga föremålen är eller hur dolda föroreningarna på dem är, kommer ultraljudsrengöraren att bli av med all smuts. Alla våra PRO-modeller av ultraljudsrengörare har en timer som har upp till 99 minuters arbetstid. Med automatisk avstängning och temperaturinställning på upp till 80°C.

Beroende på storleken och antalet föremål som du vill rengöra samtidigt, kommer du att kunna bestämma storleken på en ultraljudsrengörare.

Kavitation som gör det mesta vid rengöring, vi har även speciella rengöringslösningar. De ska användas i en ultraljudsrengörare för snabbare rengöring och bättre resultat.

RENGÖRINGSKONCENTRAT

Olja och fett är svåra att ta bort och ibland, oavsett hur många gånger du rengör föremålet, fastnar en del av det på det. AS-CARB är ett rengöringskoncentrat speciellt utformat för att ta bort kol, fett, olja och allmänna föroreningar. Med detta koncentrat är rengöring av förgasare och motordelar gjorda av mässing, aluminium och andra känsliga material, snabb och effektiv.

VÅRT SORTIMENT

VI RENGÖR, VI ÅTERSTÄLLEr, VI ÅTERUPPLIVAR

Rengöring

Fler saker borde bevaras och rengöras istället för att bytas ut mot nya. Vår idé är att ge dig det bästa alternativet för din hem- eller arbetsmiljö.

Kundvård

Vi erbjuder full support och kunskap om ultraljudsrengöring. Vårt team är redo att förbättra ditt arbete och hjälpa dig att arbeta mer effektivt än någonsin.

Utveckling

Vårt fokus är att lyssna på våra kunder, förstå deras behov och tillhandahålla den exceptionella nivån av ultraljudsrengöring med ett brett utbud.

If you want to stay up to date with all the news, please sign up for our newsletter