Elektronisk rengöring

Letar du efter rengöringsanordning som kan rengöra elektroniska komponenter?elektronisk rengöring

Ultraljud är mycket effektivt för att behandla elektroniska komponenter som motstånd, kondensatorer, transistorer, dioder, induktorer, säkringar, etc. Med tanke på dess rengöringsprestanda och ringa storlek är det den mest effektiva lösningen för att spara tid och rengöra hela PCB, samtidigt som den når t.o.m. de minsta delarna.

Ultraljud skapar mikroskopiskt små bubblor som, när de imploderar, försiktigt tar bort smuts även från otillgängliga områden. Efter att ha sköljt, torkat och installerat det rengjorda kretskortet fungerar det tillförlitligt igen. Denna rengöringsmetod förlänger livslängden avsevärt, vilket sparar tid och kostnader. Ultraljudsbad i olika storlekar och ett brett utbud av tillbehör finns tillgängliga för rengöring av stora volymer.

VÅRT SORTIMENT

VI RENGÖR, VI ÅTERSTÄLLEr, VI ÅTERUPPLIVAR

Rengöring

Fler saker borde bevaras och rengöras istället för att bytas ut mot nya. Vår idé är att ge dig det bästa alternativet för din hem- eller arbetsmiljö.

Kundvård

Vi erbjuder full support och kunskap om ultraljudsrengöring. Vårt team är redo att förbättra ditt arbete och hjälpa dig att arbeta mer effektivt än någonsin.

Utveckling

Vårt fokus är att lyssna på våra kunder, förstå deras behov och tillhandahålla den exceptionella nivån av ultraljudsrengöring med ett brett utbud.

If you want to stay up to date with all the news, please sign up for our newsletter