Livsmedelsindustrin

Vår ultraljudsrengöringsmaskin inom livsmedelsindustrin är idealisk för att ta bort olja, fet smuts, skräp och kalk. Med den rekommenderade ultraljudsapparaten uppnår vi ett bättre rengöringsresultat jämfört med traditionella metoder. Detta är en garanti för underhåll av utrustning och instrument i en bransch med höga hygienkrav.

Sediment och filtrerade partiklar av fett och stekrester ökar ogenomträngligheten för frånluftsfilter och metallskärmar, så regelbunden rengöring är nödvändig. Efter intensiv ultraljudsrengöring återfår filtren sin ursprungliga effektivitet.

Vi erbjuder en komplett lösning specifikt för rengöring av filter och metallskärmar i spisar – rengöring med högpresterande ultraljud. Fettfiltren placeras i ett ultraljudsbad under några minuter vid 50-60 °C, och smutslinjerna avlägsnas försiktigt med ett biologiskt nedbrytbart rengöringskoncentrat. Ultraljudet skapar mikroskopiskt små bubblor som, när de imploderar, försiktigt tar bort smuts även från svåråtkomliga ställen. De rengjorda filtren fungerar tillförlitligt igen efter sköljning, torkning och installation. Denna skonsamma rengöringsmetod förlänger livslängden avsevärt, vilket sparar tid och kostnader. Ultraljudsbad i olika storlekar finns tillgängliga för stora rengöringsvolymer.

VÅRT SORTIMENT

VI RENGÖR, VI ÅTERSTÄLLEr, VI ÅTERUPPLIVAR

Rengöring

Fler saker borde bevaras och rengöras istället för att bytas ut mot nya. Vår idé är att ge dig det bästa alternativet för din hem- eller arbetsmiljö.

Kundvård

Vi erbjuder full support och kunskap om ultraljudsrengöring. Vårt team är redo att förbättra ditt arbete och hjälpa dig att arbeta mer effektivt än någonsin.

Utveckling

Vårt fokus är att lyssna på våra kunder, förstå deras behov och tillhandahålla den exceptionella nivån av ultraljudsrengöring med ett brett utbud.

If you want to stay up to date with all the news, please sign up for our newsletter