earth

Hälsosamt liv

Alla vill vara friska och leva i en ren och säker miljö. Vad vi ofta inte inser eller kanske snarare glömmer är att det är vårt ansvar att skapa och bibehålla den här typen av miljö.

Genom historien har mänskligheten varit så angelägen om förändringar och teknisk utveckling att vi under en tid har glömt att bry oss om det viktigaste – jorden – vår miljö. Men naturligtvis hade förbättringarna inom tekniken också många positiva effekter och resultat på våra liv och vår hälsa.

En av dem är en ultraljudsrengörare.

Det är ett av de mest miljövänliga sätten att rengöra föremål. Huvudskälen till varför ultraljudsrengörare är en väg framåt är:

  • det minskar användningen av rengöringskoncentrat och frigör därför mindre eller inga av de giftiga kemikalierna i miljön
  • använder mindre vatten än de vanliga rengöringsmetoderna
  • sparar energi i jämförelse med andra maskiner som används för rengöring
  • den har noll utsläpp under processen och därför är den miljövänlig och säkrare för användaren

Eftersom ultraljudsrengöring är säker och miljövänlig kan vi använda den hemma utan att oroa oss för vår hälsa eller hälsan hos våra barn och husdjur.

Mindre modeller av ultraljudsrengörare är perfekta att användas för rengöring av hemprodukter. Hemprodukter har vanligtvis mycket mer bakterier på sig än du någonsin skulle kunna tro. Barnleksaker, glasögon och nycklar är bara några av de saker som vi alla använder dagligen. Tyvärr rengörs de inte tillräckligt ofta. Tänk bara på hur många dolda platser som finns på ditt barns favoritleksak eller på nycklarna till din lägenhet, som inte är rengjorda och svåra att nå?

Alla dessa platser gömmer bakterier och bakterier som vi inte ser och därför många gånger tror att de inte ens finns där. Du kan lägga alla dessa föremål i en ultraljudsrengörare tillsammans, låt den vara på i så lite som 8 minuter. Under tiden kan du leka med ditt barn eller bara ta en kopp te, och alla dessa dolda bakterier och föroreningar kommer att försvinna.

Det är allt. Miljövänlig, säker, lätt att använda, snabb och effektiv. En drömrenare!

 

Den minsta ultraljudsrengöraren för hemmet har en kapacitet på 0,75L och den större i vårt sortiment 2,5L.

VÅRT SORTIMENT

VI RENGÖR, VI ÅTERSTÄLLEr, VI ÅTERUPPLIVAR

Rengöring

Fler saker borde bevaras och rengöras istället för att bytas ut mot nya. Vår idé är att ge dig det bästa alternativet för din hem- eller arbetsmiljö.

Kundvård

Vi erbjuder full support och kunskap om ultraljudsrengöring. Vårt team är redo att förbättra ditt arbete och hjälpa dig att arbeta mer effektivt än någonsin.

Utveckling

Vårt fokus är att lyssna på våra kunder, förstå deras behov och tillhandahålla den exceptionella nivån av ultraljudsrengöring med ett brett utbud.

If you want to stay up to date with all the news, please sign up for our newsletter