kid

Hur man rengör babyleksaker

Bebisar lever sina (och vågar vi säga allas) vildaste drömmar genom att alltid utforska sin miljö. Att smaka och röra på varje leksak i rummet och inte ha ett bekymmer i världen. Även om det är extremt roligt och spännande, kan detta påverka deras hälsa eftersom de lätt kan plocka upp bakterier och sjukdomar. Att rengöra babyleksaker är mycket viktigt och kan vara ganska enkelt.

Så hur rengör du ditt barns utrustning säkert och noggrant?

När du tänker på vilken typ av rengöring som ska krävs för babyutrustning, så tänker du på att ta bort alla bakterier, föroreningar och smuts från varje dold plats på föremålen som din baby använder, eller hur?

Ultraljudsrengöraren är det säkraste rengöringsverktyget som du kan använda utan att oroa dig för några biverkningar eller negativa effekter på dina barn.

Varför är det så viktigt att rengöra barnets leksaker?

Eftersom småbarn och spädbarn rör vid allt i sin omgivning, stoppar handen in i munnen och rör vid föremålen igen, kan de överföra bakterier mycket enkelt. Om du inte vaktar dem noga skulle de tappa föremål på golvet och ändå stoppa tillbaka dem i munnen. Allt detta innebär att dina barn alltid har kontakt med bakterier och andra föroreningar.

Leksaker är mest utsatta för föroreningar, enligt forskningen och de är en bra kanal för överföring av virussjukdomar bland barn.

Nu ska vi inte glömma att vissa bakterier är bra eftersom de hjälper spädbarn att bygga upp sitt immunförsvar. När kroppen väl är infekterad av ett specifikt virus, lär den sig hur man gör antikroppar för att bekämpa det. Nästa gång den exponeras kan kroppen bekämpa den utan att få en infektion. Som sagt, du vill aldrig medvetet utsätta ditt barn för bakterier eller virus. Om du använder ett säkert rengöringsverktyg för att desinficera, tvätta och rengöra babyutrustningen kommer du att skapa en säker miljö för dem.

Vilket är det säkraste rengöringsverktyget för ditt barns utrustning?

Det finns massor av förslag på bästa val för säkra rengöringsmetoder för babyutrustning från olika märken och personer. De flesta av märkena koncentrerar sig på de ”naturliga” sätten att rengöra. Vad exakt anser de under termen ”naturligt”?

En stor del av de så kallade naturliga rengöringsverktygen kombineras ofta med syntet och gifter. Utan tvekan finns det några rengöringskoncentrat och rengöringsmedel som är säkra att använda, men det säkraste rengöringsverktyget är en ultraljudsrengörare. Låt oss förklara varför:

Rengörningen blir snabbare och enklare

Att tvätta dina babyprylar en och en kan vara mycket tidskrävande.

Med en Ultraljudsrengörare du kan tvätta och rengöra mer än en leksak åt gången. Beroende på storleken på ultraljudstvättarens tank kan du rengöra fler föremål tillsammans. Ju större ultraljudsrengörare du använder, desto större mängd föremål kan du tvätta. Det betyder att du kommer att kunna spara tid.

Miljövänlig produkt

Många av de rengöringsmetoder som människor använder bidrar till miljöfrågor.

Med ultraljudsrengörare finns det inga starka kemikalier, ingen extra kostnad på vatten- och energiräkningar, och inga förlängda och upprepade tvättcykler.

Ultraljudsrengörare minskar föroreningar avsevärt

När ditt barns leksaker är smutsiga tvättar du dem troligen i tvättmaskinen, diskmaskinen eller under rinnande vatten. Har du någonsin tänkt på om du har kunnat bli av med de flesta av de skadliga bakterierna på dem?

Rengöring med dessa verktyg garanterar inte att du kommer att kunna ta bort en större andel av föroreningarna. Traditionella rengöringsmetoder dödar vanligtvis inte en betydande andel av bakterier och andra föroreningar. Men ultraljudsrengöringarna blir av med mer än 99,9 % av bakterier och föroreningar. Till skillnad från traditionella rengöringsverktyg tillåter inte ultraljudsrengörare att föroreningar fastnar på leksaker, kläder och andra babyprodukter efter att de tvättats.

kids playing
Ultraljudsrengöringsmedel når alla dolda områden på leksaker och verktyg

De flesta leksaker och verktyg med dolda områden tenderar att hysa föroreningar som bakterier och smuts utan att du märker det. Även om du tvättar dem kanske du inte kan bli av med föroreningarna, särskilt i de mest dolda delarna.

Traditionella rengöringsmetoder eliminerar endast föroreningar från lättåtkomliga områden. När det gäller ultraljudsrengöringarna fungerar de även på de områden som är svåra att nå. Ultraljudsrengörarnas kavitationsprocesser når de delar som är extremt svåra att tvätta och rengöra med de vanliga rengöringsmetoderna.

Leksaker behöver inte tas isär

Leksaker och verktyg kan behöva tas isär när de tvättas under rinnande vatten eller i diskmaskin för att få varje del rengjord och diskad ordentligt. Detta tar längre tid och det kan också skada leksaker och verktyg.

När det gäller ultraljudsrengöringarna behöver du inte ta isär någon av leksakerna innan du får dem rengjorda. Allt du behöver är att släppa dem i tanken för ultraljudsrengöringen och låta ultraljudsrengöraren göra sitt jobb.

Rengöringen är skonsam och skadar inte föremålen

Ultraljudsrengöraren renar på ett skonsamt sätt och lämnar inga märken på föremålen.

Oavsett hur förorenade föremålen är, kommer en ultraljudsrengörare att bli av med smutsen och bakterierna på verktygen och leksakerna. Bubblorna från kavitationsprocessen kommer att attackera varje enskild förorening omedelbart efter att föremålen har lagts i ultraljudsrengöraren.

De kan användas till praktiskt taget allt

Detta rengöringsverktyg är inte bara en barnsäker rengöringsmetod; det är också mycket användbart för att rengöra i princip allt du vill ha ordentligt rengjort. Efter att ha använt ultraljudsrengöraren för att rengöra ditt barns föremål kan du också använda den för att rena:

  • dina kläder;
  • Smycken;
  • livsmedel som grönsaker och frukt;
  • köksutrustning;
  • och många fler.

VÅRT SORTIMENT

VI RENGÖR, VI ÅTERSTÄLLEr, VI ÅTERUPPLIVAR

Rengöring

Fler saker borde bevaras och rengöras istället för att bytas ut mot nya. Vår idé är att ge dig det bästa alternativet för din hem- eller arbetsmiljö.

Kundvård

Vi erbjuder full support och kunskap om ultraljudsrengöring. Vårt team är redo att förbättra ditt arbete och hjälpa dig att arbeta mer effektivt än någonsin.

Utveckling

Vårt fokus är att lyssna på våra kunder, förstå deras behov och tillhandahålla den exceptionella nivån av ultraljudsrengöring med ett brett utbud.

If you want to stay up to date with all the news, please sign up for our newsletter