Before and After

Industriell rengöring

Rengöring av smutsiga delar inom industrin

Industriell rengöring kan vara mycket utmanande och vi kan göra det mycket enklare med en ultraljudsrengörare. Vi fick möjlighet att fånga en av våra nöjda kunder på jobbet. I detta företag använder de PRO 600 ultraljudsrengörare från vår industriella serie rengörare.

De har en produktion av industriella plastformar. De producerar tusentals av dessa små formar och arbetar kontinuerligt flera timmar varje dag. Efter en vecka eller två måste maskinen rengöras ordentligt.

PROCESSEN TAR LITE TID, MEN DET FAKTISKA ARBETET ÄR ENKELT:

  1. Förbered lösningen, tillsätt förvärmt vatten för snabb och effektiv rengöring
  2. Lägg ner delarna som skall rengöras i rengöraren
  3. Ställ in timern (i det här fallet var rengöringstiden 4 timmar)
  4. Låt maskinen göra sitt arbete och arbeta med andra saker under tiden
  5. Tvätta delarna med rent vatten och skölj

Var används större ultraljudsrengörare?
Större ultraljudsrengörare är speciellt utformade och anpassade för professionell och industriell rengöring. I vissa fall är det lika viktigt, och ibland ännu svårare, att noggrant rengöra känsliga verktyg i produktion eller stora mängder tillverkade artiklar. Rengöring av utrustning och verktyg i industrivärlden, för tillverkning eller företag som är involverade i restaurering av äldre föremål kan vara svårt och tidskrävande, ibland till och med farligt.

Sågar, knivar och andra vassa föremål behöver extra uppmärksamhet och försiktighet vid rengöring. Som ett resultat kan vi spendera mycket mer tid på att rengöra sådana föremål. Genom att välja rätt ultraljudsrengörare kan vi rengöra stora mängder föremål som skulle ta mycket tid att rengöra individuellt.

Andra sorters verktyg kan också ha många dolda, svåråtkomliga platser där smuts eller damm kan samlas. Inom industrin samlas olja, fett och andra föroreningar ofta i osynliga och dolda delar av maskiner eller verktyg som vi inte ens kan se. I sådana fall kan utrustningen fungera felaktigt, vilket kan orsaka ytterligare negativ effekt på ditt arbete. I värsta fall kan utrustningen till och med bli osäker att använda.

RENGÖRING
Vid produktion kan föroreningar på maskiner och enheter börja lämna märken på produkterna efter en lång tids användning. Det är möjligt att ändra formen eller till och med det slutliga utseendet på produkterna, vilket återigen kan påverka företagets verksamhet och rykte.

När du rengör industriella verktyg och utrustning i en ultraljudsrengörare har du inte längre sådana bekymmer. När det används korrekt, i kombination med specialdesignade rengöringskoncentrat, kan du ta bort alla dolda fetter, oljor och annat smuts. På detta sätt kommer du att säkerställa säkerheten för alla anställda i företaget och säkerställa enheternas drifttid. Säkerheten kommer också att säkerställas vid rengöring av farliga föremål som knivar eller sågar, vilket ytterligare sparar tid för rengöring av stora mängder föremål.

För industriell rengöring erbjuder vi ett brett sortiment av professionella ultraljudsrengörare i storlekar från 30 till 300 liter. Inom industrin är det vanligast med kraftfull rengöring av produkter, för vilka den lämpligaste frekvensen är 28kHz, vilket säkerställer noggrann rengöring. Om du inte har hittat ett lämpligt ultraljudsbad i vårt sortiment är en anpassad beställning också möjlig. Under arbetstid är vi alltid tillgängliga för diskussioner om speciella önskemål, som kan ligga till grund för en offert.

Våra industriella PRO-modeller har tankar av rostfritt stål (SUS 304) med en tjocklek på 2 – 2,5 mm. Med en svetsad tank och hus garanterar de en lång livslängd och kompromisslös rengöring.

Elektroniken i industriella ultraljudsrengörare är utvecklad för optimal drift av givare och värmeplattor, samt ett exceptionellt operativsystem för enkel användning.

Kolla in rengöringsprocessen och hur den fungerar i den här korta videon.

https://www.youtube.com/watch?v=z9twOO0irew

 

VÅRT SORTIMENT

VI RENGÖR, VI ÅTERSTÄLLEr, VI ÅTERUPPLIVAR

Rengöring

Fler saker borde bevaras och rengöras istället för att bytas ut mot nya. Vår idé är att ge dig det bästa alternativet för din hem- eller arbetsmiljö.

Kundvård

Vi erbjuder full support och kunskap om ultraljudsrengöring. Vårt team är redo att förbättra ditt arbete och hjälpa dig att arbeta mer effektivt än någonsin.

Utveckling

Vårt fokus är att lyssna på våra kunder, förstå deras behov och tillhandahålla den exceptionella nivån av ultraljudsrengöring med ett brett utbud.

If you want to stay up to date with all the news, please sign up for our newsletter