ultrasonic cleaner

Medicin, tatuering, tandläkare

När vi går till läkaren eller tandläkaren märker vi alltid hur rena deras verktyg är. Detta beror på att hygien och renlighet är en av de högsta prioriteringarna inom hälso- och sjukvården.

Det är likadant när det gäller tatuerare, eller piercingstudios. Var och en av dem ser till att alla verktyg och all utrustning rengörs, saneras och desinficeras. Denna process är viktig både före och efter att de utför sitt jobb.

Det är här en Ultraljudsrengörare kommer mycket väl till pass. För den här typen av applikationer har alla våra ultraljudsrengörare möjlighet till temperatur- och tidsinställning. Speciellt när det kommer till modellerna för professionellt bruk. Professionella modeller har vanligtvis högre temperaturinställning samt längre timerinställning och automatisk avstängning.

Bearbeta

När du lagt föremål i en ultraljudstvätt och rengjort dem vid hög temperatur under en längre tid är de nästan fria från bakterier.

Dessutom, beroende på storleken på en ultraljudsrengörare, kan du rengöra många föremål samtidigt. Följaktligen sparar du tid, som du kan använda till andra uppgifter.

De flesta av utrustningar och verktygen som används inom läkar- och tandläkarpraktiker samt används av tatuerings- och piercingkonstnärer har små, oåtkomliga områden som är nästan omöjliga att rengöra. Återigen är lösningen en ultraljudsrengörare. På grund av den lilla storleken på kavitationsbubblor når ultraljudsrengöringen även de minsta, mest dolda platserna på föremål som ska rengöras.

Rengöringskoncentrat

När du använder ett koncentrat AS-UCP, speciellt utformad för att bryta ner proteinrester, för att ta bort torkat blod och annat organiskt material, är rengöringen ännu effektivare. Detta kraftfulla solubiliseringsmedel med fullständig sköljbarhet är designat för känslig utrustning. Det är icke-frätande och helt biologiskt nedbrytbar lösning, vilket innebär att det inte finns några miljö- eller hälsorisker.

Alla våra PRO-modeller av ultraljudsrengörare har en timer som har upp till 99 minuters arbetstid, med automatisk avstängning och temperaturinställning på upp till 80°C. Utöver detta kan du välja mellan många olika storlekar av dem och få en som passar dina behov perfekt.

Används ofta av tatuerare och medicinska arbetare:

VÅRT SORTIMENT

VI RENGÖR, VI ÅTERSTÄLLEr, VI ÅTERUPPLIVAR

Rengöring

Fler saker borde bevaras och rengöras istället för att bytas ut mot nya. Vår idé är att ge dig det bästa alternativet för din hem- eller arbetsmiljö.

Kundvård

Vi erbjuder full support och kunskap om ultraljudsrengöring. Vårt team är redo att förbättra ditt arbete och hjälpa dig att arbeta mer effektivt än någonsin.

Utveckling

Vårt fokus är att lyssna på våra kunder, förstå deras behov och tillhandahålla den exceptionella nivån av ultraljudsrengöring med ett brett utbud.

If you want to stay up to date with all the news, please sign up for our newsletter