Beauty salon cleaning

Varför skulle du behöva en ultraljudsrengörare i en skönhetssalong?

Beauty salon cleaning

Professionella kosmetologer, frisörer, barberare, tatuerare och liknande är medvetna om hur snabbt en infektion kan uppstå om deras utrustning inte är helt ren och desinficerad. Därför ägnar de en del av sin tid åt att rengöra sin utrustning.

Tänk om du kunde spara tid på att städa?

Här är en rengöringsmetod som många ännu inte vet om eller tvivlar på dess kvalitet. Naturligtvis talar vi om ultraljudsrengöring. Enheten rengör inte bara bättre än för hand, utan den gör det också snabbare och flera verktyg samtidigt.

Vi kommer inte att prata om grunderna för ultraljudsrengöring och rengöringsmetoden här, eftersom vi redan har skrivit om detta i tidigare inlägg.

Vi vill beskriva arbetet hos en av våra nöjda kunder, som använder sin ASonic PRO 20 ultraljudsrengörare i sitt arbete i en skönhetssalong. Hon valde den när hon ville spara tid och ägna den tiden åt sina kunder och att förbättra verksamheten istället.

I en ultraljudsrengörare kan hon tvätta allt som tål väta och att sedan torka. Hon gav oss en inblick i hennes verktygsrengöringsprocess efter att ha tagit bort gel, nagellack och ögonbrynsformande pincetter.

Den häller förvärmt vatten i ultraljudsbadet (sparar tid), lägger till AS-UPC rengöringspulver, vilket förbättrar själva processen och lägger i artiklarna som skall rengöras. Efter en 5 minuters cykel, ta bort föremålen, skölj dem under rinnande vatten, torka och förbered dig för sterilisering.

ASonic PRO 20 ultraljudsbad och AS-UCP rengöringspulver användes i proceduren. Det universella rengöringspulvret är avsett för avlägsnande av smuts, torkat blod, kvarvarande vävnader och andra ämnen från instrument och glasvaror.

Efter själva proceduren är föremålen redo för återanvändning.

VÅRT SORTIMENT

VI RENGÖR, VI ÅTERSTÄLLEr, VI ÅTERUPPLIVAR

Rengöring

Fler saker borde bevaras och rengöras istället för att bytas ut mot nya. Vår idé är att ge dig det bästa alternativet för din hem- eller arbetsmiljö.

Kundvård

Vi erbjuder full support och kunskap om ultraljudsrengöring. Vårt team är redo att förbättra ditt arbete och hjälpa dig att arbeta mer effektivt än någonsin.

Utveckling

Vårt fokus är att lyssna på våra kunder, förstå deras behov och tillhandahålla den exceptionella nivån av ultraljudsrengöring med ett brett utbud.

If you want to stay up to date with all the news, please sign up for our newsletter